Telefón

+421 903 517676

E-mail

info@signalizujeme.sk

Otváracie hodiny

Pondelok - Piatok: 7:00 - 16:00

Kontrola prístupu – rýchla, bezpečná a jednoznačná

Priemyselná signalizácia

So systémom kontroly prístupu WERMA môžete jednoducho dať niekomu stojacemu pred vchodom vedieť, či je momentálne povolený prístup. To zaisťuje, že v predajni alebo praxi nie je súčasne príliš veľa ľudí a že je možné dodržať bezpečnú vzdialenosť. Ak mimo budovy nie je možné pripojenie k elektrickej sieti, môže byť signálna veža alternatívne vybavená pripojovacím prvkom USB, ktorý môžete pripojiť k štandardnej USB power banke.

  • Jasná signalizácia, či je momentálne možné udeliť prístup
  • Vyhnite sa príliš veľkému počtu ľudí v budove
  • Viac bezpečnosti a efektívnosti pre zamestnancov a zákazníkov

Riadený vstup ľudí do budov

Na čo systém slúži? :
Na možnosť udržiavať stanovený počet zákazníkov v budovách, prevádzkach, na základe schválenej hygienickej normy, prípade inej požiadavky správcu systému.

S týmto systémom organizovaného vstupu je možná jednoduchá signalizácia povolenia vstupu, pri vchode alebo vo vstupných priestoroch, čím sa zaistí požadovaný počet ľudí v daných priestoroch a zároveň udržiavať potrebný bezpečný odstup.

Systém je určený pre budovy, obchody, lekárne, ambulancie, nemocnice, benzínové pumpy, zariadenia rýchleho občerstvenia, pre pobočky bánk a poštových úradov, pre štátne úrady a inštitúcie.

Bezdrôtový systém pre riadený vstup ľudí do budov

Prvky systému:
1. OVLÁDACÍ PANEL – je umiestnený vo vnútri budovy (napájacie napätie 230V)
2. SEMAFOR- umiestnený pred vstupom do budovy (napájacie napätie 230 V, prípadne z power banky prostredníctvom USB – nie je súčasťou setu)
3. Príslušenstvo: hlasový modul, informačná tabuľa, USB napájacia sada, prípadne iné voliteľné doplnky, ktoré neobsahuje základná sada.

Inštalácia:
Jednotlivé prvky systému komunikujú medzi sebou bezdrôtovo, preto je inštalácia veľmi jednoduchá a zaberie len niekoľko minút.

Ako systém funguje? :
Správca systému, alebo poverená osoba, dokáže z ľubovoľného miesta v predajni stlačením tlačidiel, ktoré sú súčasťou ovládacieho panela aktivovať 2 základné stavy. Tieto svavy sú na semafore okamžite v on-line režime vizualizované ako:
1- Zelené svetlo – umožňuje zákazníkom voľný vstup do budovy.
2- Červené svetlo – zakazuje zákazníkom vstup do budovy.

Pre zvýraznenie informačného efektu môže byť semafor doplnený aj o nasledujúce prvky:
– Informačná tabuľa – prostredníctvom ktorej môžu byť inštrukcie (odkazy) pre zákazníkov pri jednotlivých farbách semafora zobrazené aj v textovej podobe.
– Hlasový element – môže formou vopred nahranej hlasovej správy (mp3) informovať zákazníkov o aktuálnom stave (Voľno – Stát), prípadne môže podávať akékoľvek iné informácie zadefinované (nahrané) správcom systému. Tiež hlasové správy môžu byť oznámenia, ktoré zákazníkovi upozornia, že v obchode sa môžu pohybovať výhradne s ochrannou rúškom, alebo rukavicami, prípadne, že aktuálny čas je vyhradený iba pre nákup dôchodcov. Tento spôsob informovania navyše umožní získať potrebnú informáciu aj ľuďom so zrakovým handicapom.

Odporúčané články