Telefón

+421 903 517676

E-mail

info@signalizujeme.sk

Otváracie hodiny

Pondelok - Piatok: 7:00 - 16:00

Signálne veže, signálne stĺpy alebo tiež nazývané signálne stĺpce.

Signálne stĺpy (tiež nazývané signálne veže) patria medzi najbežnejšie používané optické signalizátory. Môžu byť použité nielen ako súčasť priemyselnej signalizácie vo výrobných závodoch, ale aj v logistickom priemysle, doprave, športe alebo vo verejných zariadeniach, napríklad v systémoch kontroly vstupu.

Signalizačné stĺpy sú rozdelené do dvoch konštrukčných typov: modulárne a kompaktné.

Modulárne signalizačné stĺpy

Modulárne signalizačné stĺpy umožňujú flexibilný výber vhodnej verzie inštalácie presne prispôsobenej potrebám a špecifickosti pracoviska. Umožňujú vám slobodne si vybrať farbu signálnych svetiel a pridať alebo odobrať prvky. Modulárne signalizačné stĺpce navyše uľahčujú rýchlu montáž, demontáž a možné rozšírenie.

signalni sloupek modularni

Kompaktné signalizačné stĺpy

Kompaktné signalizačné stĺpy sú hotové riešenia s preddefinovanými funkciami. Príkladom funkčného kompaktného stĺpca je model WERMA 69811075.

Medzi najobľúbenejšie typy signalizačných stĺpov patria stĺpy s priemerom 30, 50 a 70mm. Pri výbere stĺpca venujte pozornosť nielen počtu farieb optických prvkov, ale aj typu krytu, jeho triede IP, rozsahu prevádzkovej teploty alebo riešením montáže – a predovšetkým elektrickým vlastnostiam.

signalizační sloupky

Odporúčané články